Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Kimya-Metalurji, Gıda Mühendisliği
Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Mühendislik ve Teknoloji

Yayınlardaki İsimler: Altay, Filiz Lokumcu

Metrikler

Yayın

145

Atıf (WoS)

1461

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

1835

H-İndeks (Scopus)

14

Proje

32

Tez Danışmanlığı

16

Açık Erişim

33
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Biyografi

1975 yılında Ankara'da doğdu. İlkokul ve ortaokulu İzmir'de, liseyi Eskişehir Fatih Fen Lisesi'nde tamamladı.1992 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nü kazandı ve bir sene Gümüşsuyu Yerleşkesi'nde İngilizce hazırlık okudu. İTÜ Gıda Mühendisliği Bölümü'nü 1997 yılında, aynı bölümdeki yüksek lisansını 2000 yılında bitirdi. 2002-2006 yılları arasında YÖK bursu ile Wisconsin Üniversitesi-Madison Biyolojik Sistemler Mühendisliği bölümünde doktorasını yaptı. 2007 yılında İTÜ Gıda Mühendisliği'nde yardımcı doçent, 2015 yılında doçent, 2021 yılında profesör ünvanını aldı. Evli ve iki çocuk annesidir.

İletişim

E-posta
lokumcu@itu.edu.tr
Web Sayfası
www.akademi.itu.edu.tr/lokumcu
İş Telefonu
+90 212 285 6948
Fax Telefonu
+90 212 285 7333
Ofis
G-411
Posta Adresi
İTÜ Kimya-Metalurji Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Maslak, 34469, Sarıyer, İstanbul