SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Nanofibre Encapsulation of Active Ingredients and their Controlled Release
ADVANCES IN FOOD BIOTECHNOLOGY
, ss.607-616, 2016 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Depolama Süresince Balıketi Kalitesinde Meydana Gelen Değişimlerin Hızlı ve Yenilikçi Metotlarla Belirlenmesi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.11, sa.3, ss.2030-2040, 2021 (Hakemli Dergi)
Dielectric Properties of Foods
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.7, sa.11, ss.1805, 2019 (Hakemli Dergi)
Biosensors from the First Generation to Nano-biosensors
International Advanced Researches and Engineering Journal
, cilt.2, sa.2, ss.200-207, 2018 (Hakemli Dergi)
Jelatin, Laktalbumin ve Kazeinin Kakao Yağı Absorplama Kapasitelerinin Araştırılması
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi
, cilt.2, sa.1, ss.64-71, 2018 (Hakemli Dergi)
A'dan Z'ye Fast Food-1
Hotel & Restaurant
, cilt.24, ss.87-96, 1999 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
The viscoelasticity of homemade pomegranate sour concentrates
International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.171
Poliakrilonitril (PAN) Nanolif Membranla Peyniraltı Suyu Filtrasyonu
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.44
Filtration of juices by using electrospun PAN membrane
The Fifth International Symposium Frontiers in Polymer Science (POLY 2017), Seville, İspanya, 17 - 19 Mayıs 2017, ss.1
The influences of forces during electrospinning on nanofiber formation
International Conference on Advances in Science and Arts, İstanbul, Türkiye, 29 - 31 Mart 2017, ss.1
The use of encapsulated DNA in barcoding
International Congress on Food of Animal Origin, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 10 - 13 Kasım 2016, ss.1
Filtering pigments from honey by nanofiber membrane
Applied Nanotechnology and Nanoscience International Conference (ANNIC 2016), Barselona, İspanya, 9 - 11 Kasım 2016, ss.1
Nanoliflerle membran filtrasyon ve berrak meyve suyu eldesinde potansiyel kullanımları
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.1
Cox-Merz kuralının gıda ürünlerine uygulanması
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 Kasım 2015, ss.1
Elektroeğirme
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Selçuk, İzmir, Düzenleyen: TMMOB Gıda Mühendisleri Odası, Türkiye, 13 Kasım 2015
Domates suyunun nanolif membranla filtrasyonu
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 Kasım 2015, ss.1
Filtration of apple juice by using electrospun nanofiber membranes
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.1
Filtration of water melon juice by electrospun nanofiber membrane
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.1
Dexamethasone encapsulation by uniaxial and coaxial electrospinning and their release kinetics for ophthalmic applications
Electrospun nano- and microfibers for biomedical applications conference, 31 Ağustos - 03 Ekim 2015
The evaluation of dielectric properties of Tarhana soup components for microwave drying
The IFT Annual Meeting, Şikago, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 14 Temmuz 2015, ss.1
Electrospun nanofiber encapsulation of thyme oil and the characterization of nanofibers
The IFT Annual Meeting, Şikago, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 14 Temmuz 2015, ss.1
Effects of thermal processing on coaxial electrospun vitamin C
The IFT Annual Meeting, Şikago, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 14 Temmuz 2015, ss.1
Encapsulation of vitamins C and E by uniaxial and coaxial electrospinning
The IFT Annual Meeting, Şikago, Amerika Birleşik Devletleri, 11 - 14 Temmuz 2015, ss.1
Layer by layer electrospun polyacrylonitrile-gelatin nanofiber membranes for apple juice filtration
NANOTR 11 Konferansı, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Haziran 2015, ss.1
Gıda Alanında Nanoteknoloji Uygulamaları ve Risk Değerlendirmesi
Biyo ve Nanoteknoloji Sempozyumu, Fatih Üniversitesi, Büyükçekmece, İstanbul,Düzenleyen: Fatih Üniversitesi Biyo ve Nanoteknoloji Kulübü-Binotek, Türkiye, 24 Nisan 2015
Prebiyotik Bileşen İçeren Nanoliflerle Probiyotik Mikroorganizma Enkapsülasyonu ve Salım Mekanizması
Probiotic Workshop, İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, İstanbul, Türkiye, 19 Mart 2015
Gıda Sanayiinde Nanoteknoloji Uygulamaları
Foteg İstanbul 12. Gıda İşleme Teknolojileri Uluslar arası İhtisas Fuarı, CNR, İstanbul, Türkiye, 07 Mart 2015
Meyveler için kitosan veya elektrodöndürme ile elde edilmiş jelatin-kitosan nanolifi içeren yenilebilir kaplama
YTÜ IV. Ulusal Nanoteknoloji Kongresi (NANOKON 2015), İstanbul, Türkiye, 5 - 06 Mart 2015, ss.1
Physicochemical properties of Hardaliye
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.1
Functional and Nutritional Properties of Hazelnut Proteins
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.1
Electrospun gelatin nanofibers as stabilizers in emulsions
The IFT Annual Meeting, Şikago, Amerika Birleşik Devletleri, 13 - 16 Temmuz 2013, ss.1
Nanoparticles with antimicrobial activity for food packaging
FoodMicro2012, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.1
Antimicrobial properties of electrospun nanofibers containing organic acids
FoodMicro2012, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.1
Risk evaluation of engineered nanoparticles (ENPs) in food industry
FoodMicro2012, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.1
Elektro üretim cihazına beslenen çözeltilerin ve elde edilen nanoliflerin ısıl özelliklerinin karşılaştırılması
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.1
Elektro üretim yöntemiyle nişasta içeren nanoliflerin eldesini etkileyen reolojik faktörlerin incelenmesi
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.1
The application of the Cox-Merz rule on tahin (sesame paste) and pekmez (grape molasses) blends
2011 EFFoST (European Federation of Food Science and Technology) Annual Meeting on Process-Structure-Function Relationships, Berlin, Almanya, 9 - 11 Kasım 2011, ss.1
Effect of zinc chloride on magnetic properties of electrospun nanofibers obtained from polyvinylalcohol, wheat starch and sodium alginate
EuroNanoForum2011, Budapeşte, Macaristan, 30 Mayıs - 01 Haziran 2011, ss.1
Electrospinning of polyvinyl alcohol, wheat starch, sodium alginate and their blends
EuroNanoForum2011, Budapeşte, Macaristan, 30 Mayıs - 01 Haziran 2011, ss.1
Physicochemical, thermal and rheological properties of starch isolated from chestnut (Castena sativa)
1st International Congress on Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.1
Thermal and rheological properties of dried nixtamalised maize masa supplemented with chickpea flour, peanut flour or redpepper seed flour
17th International Drying Symposium, Magdeburg, Almanya, 3 - 06 Ekim 2010, ss.1
Zeytinler için kullanılan zeytin yaprağı özütü içeren film çözeltilerinin antimikrobiyal ve reolojik özellikleri
6. Uluslararası Ambalaj Kongresi, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2010, ss.1
Rheological properties of Mesir Putty (Meshir Macun)
Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1
Rheological characterization of gelatin-xanthan gum mixture with co-solutes at high concentration
The IFT Annual Meeting, Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 24 - 26 Haziran 2008, ss.1
Gelation and rheological properties of an imitation cheese base with low protein content
The 9th International Hydrocolloids Conference, Rasa Sentosa, Singapur, 15 - 19 Haziran 2008, ss.1
Large deformation properties of gelatin-xanthan gum mixtures with co-solutes at high concentration
The IFT Annual Meeting, Şikago, Amerika Birleşik Devletleri, 28 Temmuz - 01 Ağustos 2007, ss.1
Calorimetric Tg of gelatin-xanthan gum systems with high levels of co-solutes
The IFT Annual Meeting, Şikago, Amerika Birleşik Devletleri, 28 Temmuz - 01 Ağustos 2007, ss.1
Effect of drying temperature on gelation of corn starch
The IFT Annual Meeting, New Orleans, Amerika Birleşik Devletleri, 16 - 20 Temmuz 2005, ss.1
Viscoelasticity of gelatin gels in mixture with high levels of sugar
The IFT Annual Meeting, New Orleans, Amerika Birleşik Devletleri, 16 - 20 Temmuz 2005, ss.1
Erik Püresinin Reolojik Karakterizasyonu
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.1
İstanbul Bölgesinde Satışa Sunulan Bazı Ayranların Reolojik Özelliklerinin Tespiti
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.1
Gıda İşleme ve Muhafazasında Kullanılan Elektriksel Yöntemlerin Biyolojik Etkileri
12. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2001, ss.1
Dondurulmuş gıdaların stabilitesi
12. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2001, ss.1
Rheological Behavior as a Means of Detecting Adulteration of Honeys with High Fructose Corn Syrup
The 4th International Conference on Agro and Food Physics, İstanbul, Türkiye, 16 Mayıs 0200 - 20 Mayıs 2000, ss.1
Kitap & Kitap Bölümleri
Nükleer Manyetik Rezonans (Titreşim, Yankılaşım)
Food Analysis, S.S. Nielsen, Editör, Springer - Nobel, Ankara, ss.443-456, 2020
Isıl Analiz
Food Analysis, S.S. Nielsen, Editör, Springer - Nobel, Ankara, ss.555-571, 2020
Gıda Analizi için reolojik İlkeler
Food Analysis, S.S. Nielsen, Editör, Springer - Nobel, Ankara, ss.541-554, 2020
Gıda bulaşanları, kalıntıları ve bunların kimyasal bileşenlerinin analizleri
Food Analysis, S. S. Nielsen, Editör, Springer - Nobel, Ankara, ss.317-352, 2020
Renk Analizi
Food Analysis, S.S. Nielsen, Editör, Springer - Nobel, Ankara, ss.573-586, 2020