Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Süperkiritik Ekstraksiyon ile Çeşitli Yerel Bitkilerden Antioksidan ve Besin Desteği Üretimi ve Bunların Protein Biyoyarayışlılığı Artırılmış Fonksiyonel Bitkisel Kırmızı Et Analogu Üretiminde Kullanımı Amacıyla 3D Baskı Teknolojilerinin Uygulanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özçelik B. (Yürütücü), Kasapoğlu K. N., Aydar E. F., Mertdinç Z., Demircan E.
-
2023 - Devam Ediyor Alglerin Polihidroksi Bütirat PHB Üretim Verimini Arttırma ve PHBden Yenilebilir Ambalaj Üretim Potansiyelinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Övez S. (Yürütücü), Demircan E., Kasapoğlu K. N., Mertdinç Z., Ervan T., Günşar B., et al.
-
2022 - Devam Ediyor Ambalaj içi Soğuk Plazma Uygulamasının Bazı Baharat ve Aromatik Bitkilerin Kalite ve Biyoaktif Bileşenlerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Kırkın Gözükırmızı C. (Yürütücü), Aydar E. F., Mertdinç Z., Güneş G., Özçelik B.