Arş.Gör. Zehra Mertdinç
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İstanbul Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
A new plant-based milk alternative of Pistacia vera geographically indicated in Türkiye: Antioxidant activity, in vitro bio-accessibility, and sensory characteristics
Mertdinç Z.
,
Aydar E. F.
,
Kadı İ. H.
,
Demircan E.
,
Koca Çetinkaya S.
,
Günşar B.
Food Bioscience
, cilt.53, 2023 (SCI-Expanded)
Kidney bean (Phaseolus vulgaris L.) milk substitute as a novel plant-based drink: Fatty acid profile, antioxidant activity, in-vitro phenolic bio-accessibility and sensory characteristics
Aydar E. F.
,
Mertdinç Z.
,
Demircan E.
,
Koca Çetinkaya S.
,
Günşar B.
Innovative Food Science and Emerging Technologies
, cilt.83, 2023 (SCI-Expanded)
Santalum Genus: phytochemical constituents, biological activities and health promoting-effects
Sharifi-Rad J.
,
Quispe C.
,
Turgumbayeva A.
,
Mertdinç Z.
,
Tutuncu S.
,
Aydar E. F.
, et al.
ZEITSCHRIFT FUR NATURFORSCHUNG SECTION C-A JOURNAL OF BIOSCIENCES
, cilt.78, ss.9-25, 2023 (SCI-Expanded)
A Review of Recent Studies on the Antioxidant and Anti-Infectious Properties of Senna Plants
Alshehri M. M.
,
Quispe C.
,
Herrera-Bravo J.
,
Sharifi-Rad J.
,
Tutuncu S.
,
Aydar E. F.
, et al.
OXIDATIVE MEDICINE AND CELLULAR LONGEVITY
, cilt.2022, 2022 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Geographical Indications of Turkish Olive Oils : Evaluation of Quality and Sensory Properties of Thirty EVOOs From 4 Different Regions By Acredited Turkish Sensory Panel And Quality Parameters
ÖZÇELİK B.
,
Arucu D.
,
Ünsal S.
,
AYDAR E. F.
,
MERTDİNÇ Z.
International Journal of Advanced Science and Technology
, cilt.29, ss.1896-1903, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
EFFECTS OF FERMENTATION ON ANTIOXIDANT ACTIVITY OF PLANT-BASED MILK SUBSTITUTES
Mertdinç Z.
,
Aydar E. F.
,
Özçelik B.
MESMAP-6, İzmir, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2020, ss.53
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
11
Atıf (WoS)
9
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
49
H-İndeks (Scopus)
3
Proje
3
Açık Erişim
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları