Atıf İçin Kopyala
HEPERKAN D., Güler F. K., OKTAY H.
Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, cilt.29, sa.2, ss.277-286, 2012 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
29
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2012
-
Doi Numarası:
10.1080/19440049.2011.597037
-
Dergi Adı:
Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.277-286
-
Anahtar Kelimeler:
mycology, chromatographic analysis, HPLC, ochratoxin A, aflatoxins, fumonisins, fungi, dried fruit, ASPERGILLUS SECTION FLAVI, A-PRODUCING FUNGI, IMMUNOAFFINITY COLUMN CLEANUP, LIQUID-CHROMATOGRAPHY, IN-VIVO, MYCOTOXINS, MAIZE, ZEARALENONE, CORN, CONTAMINATION
-
İstanbul Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet