İçme sularında alg kaynaklı tat ve koku sorununun değerlendirilmesi


FAKIOĞLU M., KARPUZCU M. E., ÖZTÜRK İ.

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri, cilt.24, 2018 (Hakemli Dergi) identifier

  • Yayın Türü: Makale / Derleme
  • Cilt numarası: 24
  • Basım Tarihi: 2018
  • Doi Numarası: 10.5505/pajes.2018.65290
  • Dergi Adı: Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri
  • Anahtar Kelimeler: Taste and odor, Drinking water, Geosmin, 2-MIB, Algae, POWDERED ACTIVATED CARBON, DISINFECTION BY-PRODUCTS, HYDROGEN-PEROXIDE, POTENTIAL SOURCE, SOFT DEPOSITS, GEOSMIN, REMOVAL, 2-METHYLISOBORNEOL, MIB, OZONATION
  • İstanbul Teknik Üniversitesi Adresli: Evet