Desteklenen Projeler
-
2015 - 2018 GIDALARIN SOĞUKTA SAKLANMASI SIRASINDA YENİ TEKNOLOJİLERİN KULLANIMI
-
2015 - 2018 ÜÇ FARKLI YARROWİA LİPOLYTİCA SUŞUNDAN LİPAZ ÜRETİMİNDE OLEİK ASİT İÇEREN SUBSTRAT KAYNAKLARININ ETKİSİNİN İNCELENMESİ
-
2013 - 2018 Rhodosporıdıum Torulıdes Y27012 ile tek hücre yağı üretiminde farklı ortam koşullarının etkisi
-
2013 - 2018 Rhodospridium Toruloides Mayasından Karontenoid ve Tek Hücre Yağı Üretimi
-
2012 - 2018 Dokosahezaenoik Asit ve Araşidonik Asit ile Zenginleştirilmiş Anne Sütü Yağı Benzerlerinin Enzimatik Yöntemlerle Üretimi,
-
2011 - 2018 nzimatik Yöntemlerle Stearidonik Asit ile Zenginleştirilmiş Anne Sütü Yağına Benzer Yapılandırılmış Yağ Eldesi
-
2010 - 2018 Margarin Formülasyonlarına Uygun Trans Yağ İçermeyen Fındık Yağı ve Stearik Asit Bazlı Yapılandırılmış Yağ üretimi
-
2008 - 2018 Türk Ballarının Fenolik Bileşenler Yardımıyla Karakterizasyonu
-
2015 - 2015 Buzdolabında Ozon Gazı Uygulamasının Çeşitli Gıdalarda Etkisinin İncelenmesi
-
2014 - 2015 Susam Tohumuna Uygulanan Ön İşlemlerin Pres Yağının Verim ve Kalitesine Etkilerinin İncelenmesi
-
2014 - 2015 Saccharomyces Boulardii Kullanılarak Probiyotik Yoğurt Üretimi ve Bazı Prebiyotiklerin Yoğurtların Özellikleri Üzerine Etkisinin İncelenmesi
-
2013 - 2015 Kıymanın Bozulma Karakteristiğinin Belirlenmesi ,Ölçülmesi Ve Modellenmesi
-
2013 - 2015 Bazı Mayalardan Tek Hücre Yağı ve Metabolit Üretiminin Optimizasyonu
-
2011 - 2014 Engerek otu (Echium Vulgare) Tohum Yağından Gama-Lineolenik ve Stearidonik asit Konsantresi üretimi
-
2013 - 2013 Omega-3 Ve Omega-6 Yağ Asitlerinin Enzimatik Yöntemler İle Konsantrasyonu
-
2011 - 2013 Üre Fraksiyonlama Yöntemi ile Engerek Otu(Echium Vulgare) Tohum Yağından Omega-3 ve Omega-6 Yağ Asidi Konsantresi Üretimi
-
2012 - 2012 Maviyemiş, Yulaf ve Süt Etkileşiminin Antioksidan Kapasite ve Biyoduyarlılık Açısından İncelenemesi
-
2010 - 2012 Sn-2 Pozisyonu assit ile Sn-1,3 Pozisyonları Dokosahekzaenoik asit (DHA) ve Araşidonik Asit (AA) ile Zenginleştirlmiş Anne Sütü Yağı Benzerlerinin Enzimatik Yöntemle Eldesi
-
2011 - 2011 Engerek otu (E. Vulgare) Tohum Yağı ve Zeytinbağından Enzimatik Yöntemle Fonksiyonel Yağ üretimi
-
2010 - 2011 Pişirme Yöntemlerinin Siyah Pirincin Flavonoid Antioksidan Aktivitesi üzerine etkisi
-
2010 - 2011 Dokosahekzaenoik Asit (DHA) İle Zenginleştirilmiş Anne Sütü Yağına Benzer Yapılandırılmış Yağ Eldesi Ve Reaksiyon Koşullarının Optimizasyonu