Desteklenen Projeler
-
2015 - 2019 Pechini Yöntemi ile Nanokristal Toz Lityum Niobat Hazırlanması
-
2011 - 2019 Çok Düşük Frekanslı Elektromanyetik Alan Uygulanmasının Bakteriyel Biyofilm Uzaklaştırılmasına etkisi
-
2011 - 2018 MISIR YAĞINDAN KONJUGE LİNOLEİK ASİT ÜRETİMİ OPTİMİZASYONU VE FRAKSİYONLAMA YÖNTEMİ İLE ZENGİLEŞTİRİLMESİ
-
2009 - 2018 ENZYMATİC ACİDOLYSİS OF CORN OİL WİTH CONJUGATED LİNOLENİC ACİD (CLNA) TO PRODUCE STRUCTURED LİPİDS
-
2016 - 2017 Schizochytrium sp Organizmasından Omega-3 Yağ Asitlerinin Eldesine Yönelik Optimizasyon Çalışmaları
-
2014 - 2017 Mikroalglerden Enzimatik Sulu Ekstraksiyon Yöntemiyle Yağ Eldesi
-
2013 - 2017 evsel Koşulda Bulaşık Makinelerindeki Mikrobiyal Floranın Biyoloji Yöntemleri ile Belirlenmesi
-
2013 - 2017 Evsel Koşullarda Kontamine Olan Sular için Sterilizasyon Yöntemleri
-
2011 - 2013 Enzinmatik reçine Giderme Yöntemi ile Ham Pamuk Yağından Fosfolipidlerin Uzaklaştırılması
-
2011 - 2013 Ham Mısır Yağından Enzinmatik yöntemle Reçinemsi maddelerin Giderilmesi
-
2010 - 2012 Zeytin Yağının Konjuge Linelenik Astce (KLNA) Zenginleştirlmesi ve Optimşizasyonu ve Üre Fraksiyonlama Yöntemi İle Zenginleştirlmesi
-
2010 - 2011 Mısır Yağından Konjuge Linoleik Asit Üretiminin Optimizasyonu ve üre Fraksiyomlama Yöntemi ile zenginleştirilmesi
-
2008 - 2010 Atık Ağsrtma Toprağı Yağının Yağ Kimyasalları Üretiminde Değerlendirilmesi ve Ürün Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2007 - 2009 Deri Etleme Atığı Yağının Yağ Kimyasallar Üretiminde Değerlendirilmesi
-
2006 - 2007 Deri Ön Etleme Atığı Yağından Biyodizel Üretimi ve Optimizasyonu
-
2005 - 2005 Atık Ağartma Toprağı Yağının Kimyasal Katalizörler Varlığında Metanoliz Reaksiyonu ile Biyoyakıt Üretimi
-
2003 - 2005 Fındık Yağı-Fuzel Yağı Fraksiyonu Enzimatik Transesterifikasyon Reaksiyonunun İncelenmesi
-
2002 - 2005 Ayçiçek Asidik Yağının Enzimatik Esterleşme Reaksiyonunun İncelenmesi
-
2001 - 2005 Yağ Kimyasalları Eldesinde Asidoillerin Enzimatik Yöntemlerle RDeğerlendirilmesi
-
1999 - 1999 PamukYağı Metanol Enzimatik Transesterifikasyon İncelenmesi