İstanbul Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Encapsulation of food flavors using a na...
Encapsulation of food flavors using a natural crosslinking agent
Atıf İçin Kopyala
Buldur P. M.
,
Kök F. N.
NEW BIOTECHNOLOGY, cilt.29, 2012 (SCI-Expanded)
Yayın Türü:
Makale / Özet
Cilt numarası:
29
Basım Tarihi:
2012
Doi Numarası:
10.1016/j.nbt.2012.08.462
Dergi Adı:
NEW BIOTECHNOLOGY
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
İstanbul Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet