Atıf İçin Kopyala
TOYDEMİR ŞEN G., DEMİRCİ ÇEKİÇ S., ÖZKAN G., Uzunboy S., AVAN A. N., ÇAPANOĞLU GÜVEN E., ...Daha Fazla
Nano-food Engineering, Gustavo V. Barbosa-Canovas, Umesh Hebbar, Shivendu Ranjan, Nandita Dasgupta, Raghvendra Kumar Mishra, Editör, Springer, ss.327-375, 2020
-
Yayın Türü:
Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
-
Basım Tarihi:
2020
-
Yayınevi:
Springer
-
Sayfa Sayıları:
ss.327-375
-
Editörler:
Gustavo V. Barbosa-Canovas, Umesh Hebbar, Shivendu Ranjan, Nandita Dasgupta, Raghvendra Kumar Mishra, Editör
-
İstanbul Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet