İstanbul Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Kakaonun işlenmesinde ve çikolata üretim...
Kakaonun işlenmesinde ve çikolata üretim prosesinde antioksidan miktarlarındaki değişim
Atıf İçin Kopyala
Özgüven M.
,
Özçelik B.
Gıda Teknolojisi, sa.17, ss.1-3, 2015 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Derleme
Basım Tarihi:
2015
Dergi Adı:
Gıda Teknolojisi
Sayfa Sayıları:
ss.1-3
İstanbul Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet