Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi
İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji, Gıda Mühendisliği
-
2016 - 2020 Dr.Öğr.Üyesi
Özyeğin Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2006 - 2015 Araştırma Görevlisi
İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji, Gıda Mühendisliği
Akademi Dışı Deneyim
-
2012 - 2013 Visitor
Monash University
Yönetilen Tezler
-
THE EFFECTS OF IN-PACKAGE DIELECTRIC BARRIER DISCHARGE COLD PLASMA TREATMENT ON THE QUALITY OF DRY PEPPERMINT
Kırkın Gözükırmızı C. (Danışman)
B.UZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Effects of cold plasma treatment on the quality andantioxidant properties of mixed fruit juice
Kırkın Gözükırmızı C. (Danışman)
E.ŞAHİNOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Effects of dielectric barrier discharge cold plasma on the quality of dandelion root infusions
Kırkın Gözükırmızı C. (Danışman)
B.EDA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
EKMEK ÜRETİMİNDE AÇIĞA ÇIKAN BAZI GAZ FAZLI BİLEŞİKLERİN EKMEK MUHAFAZASINDA KULLANILMASI
Kırkın Gözükırmızı C., Saygün A. (Eş Danışman)
E.ÜNAL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Utilization of cocoa bean shell
Zuluğ A., Kırkın Gözükırmızı C. (Eş Danışman)
S.KAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022