Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Development of a Fermented Plant-based Product Structure from Pistachio

3rd International Conference on Raw Materials to Processed Foods (RP-Foods 2023), İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Mayıs 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

Aquafabanın Kalite Özellikleri ve Farklı Gıdalarda Kullanım Olanakları

11. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Konya, Türkiye, 11 - 12 Mart 2021, ss.57

Gıda Teknolojisinde Enerji Azaltma Stratejileri

11. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Konya, Türkiye, 11 - 12 Mart 2021, ss.100 Sürdürülebilir Kalkınma

GIDA GÜVENCESİ ve GIDA GÜVENLİĞİ

2nd International Social Innovation Congress (ISIC), İstanbul, Türkiye, 09 Aralık 2020, ss.177-186

Metrikler

Yayın

11

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

10

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları