Arş.Gör. Erenay Erem
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
İstanbul Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Development of a stable fermented creamy structure from hazelnut in the scope of plant-based food production
Erem E.
,
Kılıç Akyılmaz M.
Food and Bioproducts Processing
, cilt.145, ss.128-135, 2024 (SCI-Expanded)
Fruit-based vegan ice cream-type frozen dessert with aquafaba: effect of fruit types on quality parameters
Erem E.
,
Akdeniz E.
,
Cayır M.
,
Icyer N. C.
,
TOKER Ö. S.
Journal of Food Science and Technology
, cilt.61, sa.5, ss.907-917, 2024 (SCI-Expanded)
Stabilization of Olive Oil in Water Emulsion with Dairy Ingredients by Pulsed and Continuous High Intensity Ultrasound
Yavuz U. B.
,
Erem E.
,
Kılıç Akyılmaz M.
ACS Omega
, cilt.8, sa.12, ss.11425-11432, 2023 (SCI-Expanded)
Comparison of high intensity ultrasound and heat treatment for extending shelf life of a fermented milk beverage
Kılıç Akyılmaz M.
,
Kurt Ç.
,
Parlak Uzunoğlu T.
,
Türkmen F.
,
Güneş G.
,
Erem E.
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
, cilt.141, ss.105617, 2023 (SCI-Expanded)
High potential food wastes: Evaluation of melon seeds as spreadable butter
Sahin E.
,
Erem E.
,
Guzey M.
,
Kesen M. S.
,
İÇYER N. C.
,
ÖZMEN D.
, et al.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.46, sa.10, 2022 (SCI-Expanded)
A new trend among plant-based food ingredients in food processing technology: Aquafaba
Eren E.
,
Icyer N. C.
,
Tatlisu N. B.
,
Kilicli M.
,
Kaderoglu G. H.
,
TOKER Ö. S.
CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
, 2021 (SCI-Expanded)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Development of a Fermented Plant-based Product Structure from Pistachio
Erem E.
,
Kılıç Akyılmaz M.
3rd International Conference on Raw Materials to Processed Foods (RP-Foods 2023), İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Mayıs 2023
Rheological and Water Holding Characteristics of Yoghurts Enriched with Fruit By Products
Eray A.
,
Gemici G. G.
,
Erem E.
,
Kılıç Akyılmaz M.
9th NUTRICON Congress, Ohrid, Makedonya, 7 - 09 Haziran 2023, ss.29
Aquafabanın Kalite Özellikleri ve Farklı Gıdalarda Kullanım Olanakları
Erem E.
,
Toker Ö. S.
11. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Konya, Türkiye, 11 - 12 Mart 2021, ss.57
Gıda Teknolojisinde Enerji Azaltma Stratejileri
Erem E.
11. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Konya, Türkiye, 11 - 12 Mart 2021, ss.100
GIDA GÜVENCESİ ve GIDA GÜVENLİĞİ
Erem E.
2nd International Social Innovation Congress (ISIC), İstanbul, Türkiye, 09 Aralık 2020, ss.177-186
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
11
Atıf (WoS)
1
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
10
H-İndeks (Scopus)
2
Proje
3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları